Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Az elégedett vendég a legjobb reklám - Balatonfüreden is beszélgettek Cégénydányádról

  • Közzétéve Életmód

Párhetes "szabadságomat" töltöm a balatonfüredi szívszanatóriumban, ahol orvosi felügyelettel nyerem vissza korábbi egészségemet.

cegenydanyadi kastelypark tanosveny

Ma kora délután a kötelező sétámat végzem a Tagore sétányon. Hideg van fúj a szél, de menni kell! Előttem három velem hasonló korú hölgy szintén sétál, de közben jó szokásuk szerint beszélgetnek.

Megüti a fülemet egy szó, hogy Cégény, majd kastély. Elmegyek mellettük mert reméltem hogy ismerősök, de nem. Folytatják tovább, hogy milyen szép helyen járt családostól egyikük és egy gyönyörű parkot mutattak a faluban nekik. Azon a héten, míg arra voltak, többször is felkeresték a kastélykertet, mert olyan tiszta levegőt sehol sem tapasztaltak. Megszólítottam őket, hogy én arról a vidékről jöttem ide rehabilitáció miatt. Ők békésiek és szintén "szívesek".

Milyen szerencsés vagyok, hogy bármikor szívhatom azt a frissítő, gyógyító levegőt a parkban. Tisztességgel bevallottam, hogy egyszer voltam összesen. Dr. Illés Ildikó Főorvos Asszony ajánlotta napi látogatását a kivételes területnek, de később fogom igénybe venni. Ha már a Békésiek is dicsérik akkor érdemes komolyan foglalkozni esetleges egészségügyi hasznosítása miatt is.

Én szívből ajánlom mindenkinek, aki teheti sétáljon a Cégénydányádi Kastélyparkban!

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280