Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 12:36

Tanulságos történet az önzetlenségről

  • Közzétéve Életmód

Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására. Mivel úgy alakult, hogy hosszú órákon át kell várnia, úgy döntött vesz egy könyvet olvasni és egy csomag süteményt is vett.

suti

Leült egy fotelbe a repülőtér VIP várójában és olvasni kezdett. A hölgy fotele mellett,- ahol a csomag sütemény hevert-, egy férfi foglalt helyet egy másik fotelben, majd elővett egy magazint és olvasni kezdett.

A nő vett egy süteményt a zacskóból, mire a férfi is vett egyet. A nőt zavarta ez de nem szólt egy szót sem, csak ezt gondolta:
„Micsoda egy fráter! Hogy merészeli ezt! Legszívesebben lekevernék neki egy pofont!”

Valahányszor a nő vett egy süteményt, a férfi is mindig vett egyet. Ez most már nagyon zavarta a nőt, de nem akart jelenetet csinálni, így továbbra sem tett semmit. Mikor már csak egy süti maradt, ezt gondolta: “oh.. Vajon mit tesz most majd ez az idegesítő alak!” Ekkor a férfi elvette az utolsó sütit, majd kettétörte és az egyik felét a nőnek nyújtotta. "Oh! Ez aztán már mindennek a teteje!" Most már a nő a plafonon volt! 

Hirtelen haragjában gyorsan felállt és összekapva kabátját és csomagjait a repülőtér beszálló helyiségébe sietett. Amikor felszállt a gépre és elhelyezkedett ülésében belenyúlt táskájába, hogy kivegye szemüvegét és ekkor meglepetésére egy zacskót érintett a keze. A reptéren vett sütemény volt a táskájában, kibontatlanul és érintetlenül!

Hirtelen nagyon elszégyellte magát!

Rájött, hogy tévedett. Hiszen elfelejtette, hogy a váróban elő sem vette a megvásárolt süteményt! Az idegen férfi viszont minden keserűség és harag nélkül megosztotta vele (egy számára ismeretlennel) a saját süteményeit! ... miközben ő (a nő) saját önzése miatt alig látott a méregtől, és azt hitte, hogy ő osztja meg a süteményeit a férfival.

És most már nincs lehetőség a bocsánatkérésre, a magyarázkodásra!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280