Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 5:38

Tavasszal kezdik a magyar Star Wars rajongói film forgatását - Mátészalkáról indult az ötlet

Egy óriási ötlettel állt elő a magyar Star Wars rajongók kösztümös csoportja, le fogják forgatni az egyik, eddig még fel nem dolgozott Star Wars sztorit. A csoport tagjai James Lucano, A Sötét nagyúr regényét dolgozzák fel, és viszik filmvászonra.

starwars

"A film beharangozóját múlt héten szombaton mutatták be Budapesten a Lurdy-Ház nagytermében, óriási siker volt" - mondta el telefonon a mátészalkai Varga Dezső, aki a film operatőre, forgatókönyv írója, vágója és rendezője is egyben.

"Terveink szerint jövő tavasszal kezdjük el a forgatását, jelenleg szponzorok jelentkezését várjuk. Örömünkre szolgál, hogy médiatámogatóként az ATV jelentkezett. Már a Trailer elkészítéséhez is rengeteg segítséget kaptunk, köszönet "A STÚDIÓ 90 KFT"-nek, a "FATUM PROPERTY Kft"-nek, Németh Szilárdnak az ATV vezérigazgatójának, a MED Hotel-nek és a mátészalkai Szentpétery Zsigmon Színháznak és Művelődési Központnak."

A kilencven percre tervezett mozifilmben a tervek szerint hatvanan fognak majd szerepelni, a lelkes Star Wars rajngók mellett jelentkeztek már színészek, akik örömmel játszanának az alkotásban.

A Magyar Star Wars rajongói csoporthoz ön is tud csatlakozni: 

https://www.facebook.com/groups/starwarshungary/

VADER, egy rajongói Star Wars történet ..... TRAILER from Euroweddingfilm.com on Vimeo.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280