Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 9:46

Kutyabarát lett a MOL székháza, és benzinkútjai

Az előremutató gondolkodás vállalatunknál mindig meghozta a kívánt eredményt. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Google és az Amazon után mi is beengedjük az irodába dolgozóink kedvenceit - írta meg a MOL hivatalos facebook oldala.

mol

A kezdeményezés nem volt alaptalan, hiszen azon túl, hogy a háziállatoknak nem kell otthon maradniuk az üres lakásban, kutatások bizonyítják, hogy jelenlétükben csökken a stressz, nő a kreativitás, kellemesebb a munkakörnyezet, és szorosabbá válnak a szociális kapcsolatok a kutyusok által generált személyközi interakciók miatt. Ez az Y-generációs munkavállalók számára is kiemelten fontos szempont.

mol2

Kutyatartó és kutya nélküli munkatársainkkal együttesen megalkotott szabályrendszer kialakítását követően június 1-jétől nyílt meg a székház és a többi iroda a kutyák számára. Így a kollégák akár megbeszélésekre is magukkal vihetik, és külön elkerített helyen sétáltathatják őket az épületen kívül.

mol1

Nem újkeletű a MOL-nál ez a kutyabarát stratégia, 2017 nyár elejétől 450 MOL kút üzlethelyiségébe szintén bevihetők a kutyák. Akkor így nyilatkoztak:

"A PETA (People for the Ethical Treatment of Animal) állatvédő szervezet szerint minden évben rengeteg kutya szenved attól, hogy nyáron az autóban hagyják őket, még akkor is, ha ez csak pár percet jelent. A MOL felelős vállalatként nemcsak az úton lévők kiszolgálását tűzte zászlajára, de az utazóközönség figyelmét is szeretné felhívni a felelős állattartásra. Ennek részeként ezentúl a vásárlók négylábú családtagjai is betérhetnek a MOL mintegy 450 hazai töltőállomására."

mol3

mol4

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280