Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 15:40

Együttműködési megállapodás a Szilva fürdő és a Veterán Harcművész Egyesület között.

  • Közzétéve Helyi hírek

Együttműködési megállapodás a Szilva Termál – és Wellnessfürdő és a Veterán Sport- és Harcművész Egyesület között. Több éve tartó sikeres és szoros együttműködést erősített meg együttműködési megállapodásával 2017. június 22.-én a két szervezet.

veteran3

Iván János a közel 50 éves veterán katona (számtalan katonai kitüntetés birtokosa) szolgálati pályafutása befejeztével úgy döntött, hogy térségünk fiataljait harcművészeti alapokon segíti szabadidejük hasznos eltöltésében.  Nem titkolt célja azonban, hogy azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek a fegyveres-és rendvédelmi pálya iránt támogatja, felkészíti és segíti. Ennek érdekében 2011-ben megalapította a Veterán Harcművész Klubot, majd 2017. év eleje óta sportegyesületi formában végzi tevekénységét.

veteran1

Sziklai Ernő a vásárosnaményi Szilva fürdő igazgatója hosszú ideje támogatja és segíti Iván Jánost céljai elérésében. Több sikeres hazai és nemzetközi harcművész rendezvény végrehajtásában segédkezett, hozzájárulva ahhoz, hogy térségünket minél többen megismerjék és minél többször látogassanak el régióinkba. 

veteranveteran2

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280