Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 10:26

Egy kiállítás megnyitójára - Faragóné Kazsuk Anikó képkiállítása Aranyosapátiban

  • Közzétéve Helyi hírek

​Művészetet kedvelő kedves barátaim! Kincset keresni, kutatni és találni nem kell elmenni Alaszkába az Aranyosapátiaknak akik a művészetet kedvelik, mert Kazsuk Anikó, Apátinak egy megtalált KINCSE.

Aranyosapati

A drága és értékes kincsek nem hasonlítanak egymásra, nem egymás utánzatai, mert egyediek. Így van ez Anikónál is. A női lélek mindig finomabban, érzékenyebben anyásabban rezdül lelkében erre a világra és a világ eseményeire. Csak tessenek ránézni bármelyik képére, felnőtt anyaként még mindig a mese világában érzi jól magát, ahol csak tisztaság érín- tetlenség van ahol a jó mindig diadalmaskodik, vagyis amit még nem rontott el ez a mi világunk.

Aranyosapati1

Anikó úgy fest mintha rajzolna, gyertyái beszélnek, ezerféle érzelemben lángolnak. Alakjainak bájos hajlásai a bájt a nőiességet szimbolizálják. Anikó munkái azért egyediek, mert a lelkében ottmaradt a gyerekkora tiszta ártatlanságának a világa, ezért hitelesek a munkái. Szinte szembe állítva a mai világunk eltorzultságával.

Aranyosapati2

Anikónak ez az első önálló kiállításával leteszi véglegesen névjegyét Apáti művészvilágának asztalara így megérkeztem, itt vagyok. Anikónak vannak próbálkozásai a nonfiguratív világ, hogy ez mennyire lesz az övé az idő majd eldönti, de úgy érzem, hogy Ő megmarad a maga kis ártatlan világában ahová csak neki van bejárata. Jó volt és még ma is jó érzéssel tölt el az , hogy én biztatgathattam mert megláttam benne Apátinak egy drága kincsét aki most felragyog Önök előtt képeiben.

Aranyosapati3

Innen a távolból kívánok neki sok- sok örömöt a munkájában és önöknek mint művészetet kedvelőknek, gyönyörködést Anikó munkáiban.

Sok-sok puszi Alajos bácsi, Bagamér 2017 06.26.

Fotók: Nick Annamária

Aranyosapati4Aranyosapati5Aranyosapati6Aranyosapati7

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280