MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

Virággal egy mosolyért

  • Közzétéve Helyi hírek

2017. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágok lepik el az országot. A hazai kertészetek és virágboltosok virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

viragflora


 Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk.

   A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzletben állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új tulajdonosok visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a készítője számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

   Az eseményhez 21 Oázis Kertészet csatlakozik országszerte, hogy 10-10 díszcsomagolt cserepes virággal örvendeztessék meg a szerencsés megtalálókat!

   A rendhagyó kezdeményezéssel a virágosok azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen! A tavalyi Virágot egy mosolyért – Fogadj örökbe egy virágcsokrot! – rendezvényt megelőzően Magyarországon évtizedek óta nem volt ekkora méretű, ilyen sok embert és helyszínt érintő virágos megmozdulás.

   Az esemény különlegességét az adja, hogy a virágokat nemcsak megcsodálni lehet, de a szerencsés megtaláló haza is viheti magának, vagy tovább ajándékozhatja egy számára különleges embernek. A virágcsokrokat és a mosolygó embereket 2017. június 28-án érdemes keresni országszerte. Virággal egy molyosért! – és érjen körbe a mosoly! (oazis.hu)

  A vásárosnaményi Flamingó Virágüzlet is részt vesz a kezdeményezésben. Keressétek a kihelyezett csokrokat Vásárosnamény területén. A csokrokért cserébe csak annyit kérek, hogy fotózzátok le magatokat a csokorral, és küldjétek el a képet nekem. - A Flamingó Virágüzlet csapata-

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280