Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 12:56

Gazdaságfejlesztés Szatmárban - piaccsarnok kialakításával

  • Közzétéve Helyi hírek

Fehérgyarmat Város Önkormányzatának  a „Helyi gazdaságfejlesztés” TOP-1.1.3-15 felhívásra benyújtott „Gazdaságfejlesztés Szatmárban – Piaccsarnok kialakításával” című pályázata  499,99 millió forint támogatásban részesült.

piaccsarnok fehergyarmat

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A 499,99 millió forint összegű, 99%-os támogatási intenzitású beruházás elsődleges célja a helyi termelők piacra jutásának támogatása, valamint a helyi termékek értékesítési lehetőségének kialakítása - segítve a helyi termelőket áruik értékesítésében, hozzájárulva ezzel a helyi gazdaság fejlődéséhez, valamint a lakosság életminőségének javulásához.

Olyan infrastrukturális háttér kialakítása, mely biztosítja a piac időjárási körülményektől független működését. A beruházás eredményeképpen a Városüzemeltető Kft. és a helyi termelők, önkormányzatok közötti megállapodás kapcsán létrejön egy együttműködés, mely alapja a helyi gazdaságfejlesztésnek, melynek további célja az eddig kevésbé ismert vagy teljesen ismeretlen termelők termékeinek piacra juttatása, valamint új termékek piacra kerülésének támogatása.

A városi piac infrastrukturális fejlesztése keretében 1788,34 m2 nettó alapterületű csarnoképület épül meg, melyből 745,38 m2 fedett nyitott rész lesz.

A projekt fenntartási időszakában 2 fő teljes munkaidőben történő foglalkoztatására kerül sor

A projekt tervezett befejezése: 2018. augusztus 31.

A beruházás teljes költsége 499,99 millió forint, melyből önerő 4,99 forint.

Rajnai Gáborné, pályázati referens

piaccsarnok fehergyarmat1

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280