Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 21:42

Szolgálat a tanévkezdés biztonságáért Kékcsén, Tiszakanyáron és Kisvárdán is

Országszerte fokozott szolgálatot látnak el szeptemberben a polgárőrök, hogy a tanévkezdést zökkenőmentessé tegyék, oktatási napokon az iskolák, oktatóintézetek közelében levő gyalogátkelőhelyeken segítsék az áthaladást. Így van ez Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kékcsén, Tiszakanyáron és Kisvárdán is.

zebrakecske

Az elmúlt évek alatt megszokták már Kékcsén, Tiszakanyáron és Kisvárdán is, hogy lelkes polgárőröket is láthatnak a településeken élők egyes rendezvények, nagy tömegeket vonzó eseményeknél. Szeptemberben az önkéntesek a forgalmasabb zebrák, iskolák, óvodák környékén minden reggel szolgálatot teljesítenek, hogy ezzel is segítsék az iskolásokat, óvodásokat. Mindezt azért, mert az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a szokásoknak megfelelően idén is elindította a „Polgárőrök a tanévkezdés biztonságáért” elnevezésű programot, amely szeptember elsejétől, október 15-ig tart.

Vámos György, a Kékcsei Polgárőr Egyesület elnöke hangsúlyozta: a kékcsei, a tiszakanyári és a kisvárdai polgárőrök mindig, felelősségteljesen teszik a dolgukat, és ebben a feladatkörben is önkéntesen, a szabadidejükben dolgoznak a gyermekekért.

forrás: opsz.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280