MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

Terményszárítóban égett a kukorica Penyigén - hírek a Katasztrófavédelemtől

  • Közzétéve Helyi hírek

Terményszárítóban lévő kukorica gyulladt meg szerdán este Penyigén, a Toldi utcában. Az ott dolgozóknak sikerült az ötszáz mázsa terményt leengedniük.

1Fotó: Fehérgyarmat KvK

A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt.


Teljes terjedelmében égett egy kilenc négyzetméteres melléképület csütörtökön délután Hodászon, az Árpád utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Hathektáros területen a száraz fű és a cserjés kapott lángra a délutáni órákban Pátyod és Csenger között. A csengeri önkormányzati, a tyukodi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.


Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután Csengerben, az Új Élet utcában. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280