Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 16:44

Gáz szivárgott egy vasúti vagonból Nyíregyházán - a Katasztrófavédelem hírei

  • Közzétéve Helyi hírek

Cseppfolyósított gáz szivárgott egy vasúti szerelvény egyik vagonjának a lefejtő csonkjából pénteken este Nyíregyházán, az Állomás téren.

katasztrofavedelem laborillusztfráció!©Szabó-Bisztricz Anett tű. főhadnagy, Fejér MKI

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a csonkot elzárták, a szivárgást megszüntették. A Katasztrófavédelmi Mobil Labor iparbiztonsági helyszíni szemlét és teljes körű ellenőrzést folytatott le. Személyi sérülés nem történt.


Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Kőris és Fészek utcák kereszteződésében. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi péntek délután a 4-es számú főúton, a 262-es kilométernél, Újfehértó közelében. A balesetben egy ember sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a gépkocsit kerekeire visszaállították.


Egy lakóház egyik szobája megsüllyedt és a mennyezete leszakadt péntek délután Tiszalökön, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, a további omlásveszélyt megszüntették, az önkormányzatot értesítették és az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.


Az úttestről lesodródott és felborult egy személygépkocsi pénteken este Mérken, a Hunyadi utcában. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és kerekeire visszaállították. A balesetben ketten sérültek meg.

Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280