Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 4:49

Melléképület égett Nyíregyházán, kémény Pusztadoboson - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Kigyulladt egy melléképület vasárnap reggel Nyíregyházán, a Debreceni úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói három vízsugárral oltották el a lángokat.

mellekepulet1

A tűzesetben egy ember sérült meg. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

mellekepulet

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Tiszabercel közelében. A balesetben senki nem sérült meg. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.


Melléképületben, a kazán mellett tárolt tűzifa gyulladt meg vasárnap délután Mátészalkán, a Munkácsy utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A város hivatásos tűzoltói az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.


A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében vasárnap délután Pusztadoboson, a Móricz Zsigmond utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Kigyulladt egy közvilágítási villanyoszlop armatúrája vasárnap este Nyíregyházán, a Petőfi téren. A város hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280