Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Elakadt a migránsokat szállító repülő a szántáson, azért nem tudott újra felszállni.

  • Közzétéve Helyi hírek

Egy szabadnapos rendőr vette észre Kállósemjénben hogy egy repülőgép alacsonyan száll, majd leszállt a falu végén egy szántásban. - hangzott el szerdán délelőtt, a Kállósemjénben megtartott sajtótájékoztatón.

repulo kallosemjen 000

Mint az észlelő rendőr elmondta, a gép nagyon hangosan "erőlködött" hogy újra felszálljon, de a kerekei beleragadtak a szántás földjébe, így nem tudott elindulni.

A rendőr értesítette a kollégáit, akik rögtön nagy erőkkel elkezdték keresni a "rakományt", és gyorsan meg is találták a község templomának kertjében a három afgán és nyolc vietnámi állampolgárt, akik a repülővel illegálisan léptek be Magyarország területére.

repülovel erkeztek a migransok 001

A sajtótájékoztatón elmondták még, hogy a repülő ukrajna irányából érkezett, és 50 méter alatt repült, így a radarokkal nem volt érzékelhető.

A repülőgép vezetője elmenekült, őt a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi! A repülőgépet, mint bűncselekmény elkövetésének az eszközét a rendőrök lefoglalták, és szétszedett állapotban szállítják be a Nyíregyházi Repülőtérre.

repulo kallosemjen 001

repulo kallosemjen 002

repulo kallosemjen 003

repulo kallosemjen 004

repulo kallosemjen 005

repulo kallosemjen 006

repulo kallosemjen 007

repulo kallosemjen 008

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280