MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

Dobogósok lettek a nyírbátori tűzoltók

  • Közzétéve Helyi hírek

Harmadikok lettek a nyírbátori hivatásos tűzoltók az országos kismotorfecskendő-szerelő versenyen április huszadikán, Móron. A püspökladányi tűzoltók alig több mint fél perc alatt teljesítették a futamot. A második helyen Baranya, harmadikként pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye végzett.

Nyb Kismotorfecskendő

A BM Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság negyedik alkalommal rendezte meg a hivatásos tűzoltók számára az országos kismotorfecskendő-szerelő versenyt a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban. A viadalon összesen tíz megyei és a fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóság csapata indult. 

A hétfős csapatok kétszer álltak rajthoz, a végeredményt a futamidő határozta meg. A tűzoltók a pályán egy egyköbméteres, vízzel teli versenykádba merítették a kismotorfecskendőhöz szerelt szívótömlőt, miközben a csapat másik része kigurította és összekapcsolta a tömlőket, megnyitotta az osztót, a sugárcsövek pontos irányításával pedig egyenként tíz liter vizet lőtt a céltáblákba.

Az első helyen a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata végzett. A dobogó második és harmadik foka között csupán négy tized másodperc döntött, így ezüstéremmel a Baranya megyéből érkező pécsi, bronzéremmel pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyírbátori tűzoltók tértek haza. 

Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280