Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 15, 11:24

Tiszaparty Dínomdánom Szezonnyitó Buli Gergelyiugornyán, 2018. május 19.

  • Közzétéve Helyi hírek

Óriási bulival nyitják meg a 2018-as szezont Gergelyiugornyán, a Tiszapartí Dínomdánomban május 19-én szombaton a tiszai szabad-strand lejáró melletti mulatós helyen.

dinom1

Nagyon jó választás volt tavaly, hogy leköltöztünk a strandlejáróhoz - mondta el Huszti Tibor, a Dínomdánom szervezője - mert amellett hogy egyre többen ismerhetek meg minket, az új hely elhelyezkedése és kialakítása miatt nyitottabban lettünk a vendégeink számára.

Az idén is hatalmas bulikkal várunk minden mulatós zene  kedvelőt és kikapcsolódásra vágyót, úgy gondolom a fellépő sztárvendégeink idén sem fognak senkinek csalódást okozni.

Természetesen várjuk a leány és legénybúcsúztató csapatokat, és folytódnak a különféle akcióink, amelyek a korábbí években már sikeresek voltak. Ilyen például a születésnapi torta akciók, amelyet ha előre jeleznek a résztvevők, az ünnepeltet egy tortával várjuk majd!

A szezonnyitót május 19-én Hidegkúti Levente kezdi majd, a tőle megszokott tempós, megállás nélküli egész éjszakás tánc várja majd a mulatni vágyókat. - mondta Huszti Tibor - Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, mulassuk együtt át a szombat éjszakát!  

dinom

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700