MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Hogyan lehetsz élsportoló?

  • Közzétéve Helyi hírek

Hornyák Ágnes válogatott kézilabdázó és férje, Boczkó Gábor világbajnok, olimpiai párbajtőröző 2018. október 13-án (szombaton) Nyírbátorba látogatnak, hogy meséljenek a Báthory Anna Református Általános Iskola diákjainak a sport szépségeiről, nehézségeiről.

kézi plakát 2 page 001

Büszkék vagyunk a 104-szeres válogatott kézilabdázó Hornyák Ágnesre, megyénk szülöttére és férje, Boczkó Gábor kimagasló sportteljesítményére, aki számos olimpiai bajnokság dobogósa. A hétvégén a nyírbátori református iskola diákjainak mesélnek majd arról, milyen utat kell megtenni ahhoz, hogy valaki ezt a hivatást válassza. A sportolók élete folyamatos küzdelmet, felkészülést és kitartó munkát követel a versenyzőtől. A sport szeretetét, a versenyszellemet, a csapatmunka megannyi buktatóit és örömeit élhetik meg a megmérettetések során. Ezt az önfegyelmet, a harmonikus lelkiállapot megteremtését, a stresszhelyzetek kezelését tanítja meg a versenysport.

Az iskola a sport és mozgás fontosságára neveli már egészen kis korban a gyermekeket. Az intézmény elkötelezett a tehetség gondozásában, támogatásában. Ezért mindent megtesznek azért, hogy az évek során olyan közösséget és diákokat neveljenek, akik útravalóként elviszik magukkal a sport szeretetét, s náluk már nem lesz kérdés, hogy a mindennapi életük részévé tegyék az egészséges mozgást, a sport iránti elkötelezettséget. 

Pótor Melinda

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280