MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Köznevelést támogató könyvtári mintaprogram került kipróbálásra a pusztadobosi könyvtárban.

  • Közzétéve Helyi hírek

November 9- én „Az én könyvtáram” program keretében kipróbáltuk „Az AZOLO „vírus” terjesztése "című mintaprogramot a Pusztadobosi Általános Iskola 5. osztályos tanulóival.

pusztadobos 3

Az internetes szövegértési felületet Czupi Gyula nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár igazgatója fejlesztette ki, amelynek lényege az olvasók által kedvelt könyvek feldolgozása és célja az örömteli olvasás népszerűsítése és segítése. A feldolgozott könyvek listája a korosztályokban folyamatosan gyarapszik, sőt a kérdések szerkesztésében is részt lehet venni.

AZOLO = Az Olvasás Órája

pusztadobos 2

A könyvtári óra első részében a gyerekek megismerkedtek a programmal, majd feldolgozták az általuk ismert történetet és a játék sem maradt el!

Igazgató úr gólyalábon népszerűsíti az olvasást és minket is beavatott a gólyalábazás technikájába, amit a gyerekek és a felnőttek nagyon élvezték.

pusztadobos 4

Szuper programot ismerhettünk meg és hatalmas élménnyel gazdagodtunk. Használni fogjuk és tovább népszerűsíteni a kipróbált internetes felületet, mert a program segítségével valóban öröm az olvasás!

Aki nem hiszi, járjon utána!

Jurkinya Krisztina, könyvtáros

pusztadobos 1

pusztadobos 5

pusztadobos 6

pusztadobos 7

pusztadobos 8

pusztadobos 9

pusztadobos 10

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280