Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Michelisz Norbert Tiszaszalkára autózik és cipősdoboz-ajándékokat visz a gyerekeknek

  • Közzétéve Helyi hírek

Soha nem látott vendég érkezik a tiszaszalkai Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI tornacsarnokába.

michelisz norbert tiszaszalkara autozikf e1544708755181©Fotó: HMSGMedia

A lónyai, a tiszaadonyi, a tiszaszalkai, az újkenézi és a vámosatyai óvodát, valamint a lónyai, a tiszakerecsenyi, az újkenézi és a tiszaszalkai iskolát tömörítő intézménybe közel hétszáz gyereket várnak pénteken. A bereghátiak minden évben részesei a cipősdoboz-akciónak, az idei program mégis más lesz.

A Baptista Szeretetszolgálat akciójának egyik nagykövetét, Michelisz Norbertet üdvözölhetjük majd december 14-én 11 órától. A cipősdoboz-ajándékok nagy része a központi gyűjtőhelyről érkezik az iskolába. Mindig öröm látni, hogy mindez milyen boldogságot jelent a gyerekeknek – mondta Kristán Zoltán igazgatóhelyettes.

Michelisz Norbert népszerűségét jelzi, hogy a közösségi portálon 135 ezren követik. Blogjában tudatta: jövőre is ott lesz a túraautó-világkupa (WTCR) rajtrácsán, és továbbra is a Hyundai Motorsport gyári versenyzőjeként. „Azért vagyok bizakodó, mert 2018 számomra egyfajta fészekrakó év volt a Hyundainál. Jövőre kamatoztathatom azokat a tapasztalatokat és emberi kapcsolatokat, amelyekbe az idén belefektettem. Várom, hogy elkezdhessek dolgozni a következő szezon sikerein”.

forrás: szon.hu

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280