Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 17:15

Tetejére borult egy személygépkocsi a 41-es főúton - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Papírhulladék égett húsz négyzetméteren Nagykállóban a Bátori utcában egy használaton kívüli épületben.

baleset illusztacioillusztráció!

A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a lánggal való égést, majd túlnyomásos ventillátorral átszellőztették a füsttel telítődött épületet.


Több balesethez vonultak csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói.

Mátészalkán a Szamos utcában árokba csúszott és az oldalára dőlt egy személygépkocsi csütörtök reggel. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.


Baktalórántházánál a tetejére borult egy személygépkocsi és közúti akadályt képezett. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a forgalmai akadályt megszüntették. A gépkocsiban egy ember utazott, akit a mentők további vizsgálatokra kórházba szállítottak.


Piricsén az Ady Endre utcában hajtott árokba egy személygépkocsi és felborult. A nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik a járművet áramtalanították, majd a közúti akadályt megszüntették. A járműben három ember utazott, közülük két embert a mentők kórházba szállították.

Dudás Szilvia tű. főhadnagy, mb. szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280