MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 13:06

Néptáncosok farsangja és télűzés Kárpátalján

A Kárpátaljai Népi Zenede és a Napsugár Hagyományőrző Gyermekcsoport tartotta maskarás farsangi ünnepségét a a kárpátaljai Tiszapéterfalván hétfőn délután.

kokas2

Sajnos a gyerekek közül nem sokat tudtak eljönni a rendezvényre, az influenza járvány Nagyszőllős környékét is elérte. - mondta el Kokas Erzsébet énektanár, a rendezvény egyik szervezője - akik viszont itt volt, remekül szórakozott a programokon. A délután jelmezes felvonulással és versennyel kezdődött, majd közösen kimentünk az udvarra, ott jelképesen, egy bábúval elégettük a telet. A rendezvényünkre a szülők rengeteg süteményt hoztak, amire szükség is volt, mert kellett az energia a  tánchoz. 

kokas1

A hétfői gyermekfarsangot megelőzte egy vasárnap esti találkozó, ott a gyerekek szülei voltak a kultúrházunk vendégei egy non-stop élő zenés mulatságra.

kokas4

A farsangi mulatságok a határon nem állhatnak meg, csütörtökön Beregben, a tarpai Művelődési Központban folytatjuk, ahol a helyi tanítványaikkal rendezünk zenés, maskarás mulatságot, ahová minden érdeklődőt várunk 15.00 órakor - tájékoztatott Kokas Erzsébet.

kokas3

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280