Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 23, 14:53

Szatmárcsekénél a Tiszán keresztül jött volna be a cigaretta - videó

Csütörtökön a Munkács Határőrség illetékességi területén az ukrán határőrök Badaló térségében akadályozták meg, hogy egy csempészcsoport cigarettát juttasson át gumicsónakkal a Tiszán keresztül Szatmárcseke térségében magyar területre.

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 004

Az ukrán határőrök őrjáratuk során vettek észre egy embercsoportot, akik fekete csomagolású dobozokat pakoltak ki egy UAZ típusú gépjárműből.

A csempészek amikor észrevették a járőrt megpróbáltak elmenekülni, de a határőrök gyors reagálásának köszönhetően az egyik csempészt sikerült elfogni.

A terület felmérése után a Tisza mellől előkerült egy gumicsónak elektromos motorral, valamint egy olyan fémből készült palló, amelyen keresztül a felszántott és letárcsázott határsávot áthidalva tudták a cigarettát a Tisza partjára juttatni.

A határőrök a 12.000 doboz cigarettát és a csempészésre használt eszközöket lefoglalták. A nyomozás és a többi csempész felkutatása jelenleg is tart, majd annak végeztével bíróság elé terjesztik az ügyet, aki dönt a büntetés kiszabásáról.

forrás, fotók: dpsu.gov.ua

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 001

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 002

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 003

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 004

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 005

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 006

badalo szatmarcseke tisza cigaretta 007

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280