Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 21:42

Balesetek az elmúlt 24 órában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

  • Közzétéve Kék hírek

Nagykálló Mártírok útján közlekedett a Budai Nagy Antal út irányába 2017. június 27-én 23 óra körül személygépkocsival egy 22 éves nyírbogdányi férfi.

baleset2017 06 27

Haladása során a Mártírok útja és a Széchenyi utca kereszteződésében kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki jobbról közlekedő tehergépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a 22 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Magosliget felől Kispalád irányába közlekedett 2017. június 27-én 7 óra 30 perc körül személygépkocsival egy 24 éves kispaládi férfi. Haladása során feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően vezette a járművét, melynek következtében lesodródott az úttestről, és egy vízelvezető árokban lévő fának csapódott. Az ütközés következtében a sofőr könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vizsgálja.


Nyírbogát felől Nyírbátor irányába közlekedett 2017. június 27-én 12 óra körül személygépkocsival egy 38 éves nyírpilisi férfi. Haladása során egy jobbra ívelésű útkanyarulatban forgalmi okok miatt hirtelen fékezett, melynek következtében átsodródott a bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy vele szemben közlekedő kisteherautóval. Az ütközés következtében a személygépkocsi és a tehergépkocsi sofőrjei súlyos sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280