Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Az ittasság mellett a biztonsági övek használatát is ellenőrizték a szatmári és beregi rendőrök

  • Közzétéve Kék hírek

Átfogó közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2018. február 13-án a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a balesetek megelőzése érdekében.

Finn 1

A demonstratív jelenlét elsősorban az ittas vagy bódult járművezetők kiszűrésére, valamint a közlekedők jogkövető magatartásra való ösztönzésére irányult. A közlekedők körében a rendőrök minden esetben ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát. A két kapitányság illetékességi területén „Finn módszerrel” összesen 730 gépjárművezetőt ellenőriztek, ittasságot egyetlen sofőrnél sem állapítottak meg. A közúti kontroll során kisebb fokú közlekedési szabályszegések elkövetése miatt 24 fővel szemben intézkedtek a rendőrök, közülük 19 esetben biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Finn 2

Ezzel és a jövőre nézve tervezett hasonló ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti balesetek csökkenésének elérését célozza. Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280