MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Barátja nyakához tartotta a kést, úgy követelte a pénzt a kisvárdai férfi

  • Közzétéve Kék hírek

A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás és testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Krisztián 24 éves kisvárdai lakos ellen.

rablas kisvarda

A nyomozás adatai szerint a férfi közös italozás közben késsel támadt rá 23 éves tuzséri barátjára, akitől pénzt követelt 2018. január 25-én este kisvárdai lakásában. A kést a sértett nyakához tartotta támadója, miközben pénze átadását követelte és később meg is sebezte, aminek következtében a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. A gyanúsított végül tízezer forintot erőszakkal vett el a sértettől.

A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül kisvárdai lakásában elfogták a feltételezett elkövetőt és előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök L. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztésére és az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280