Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 15, 11:24

Tartálykocsi karambolozott személygépkocsival Baktalórántházán

  • Közzétéve Kék hírek

Üzemanyagot szállító tartálykocsi és személyautó ütközött tegnap a délutáni órákban Baktalórántházán, a Móricz Zsigmond és a Zöldfa utcák kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították. A tartály nem sérült, a katasztrófavédelmi mobil labor iparbiztonsági helyszíni szemlét és ADR ellenőrzést végzett. 

katasztrofa 01 500px

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn este az M3-as autópályán, a 241-es kilométernél, Nagykálló közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Gázszivárgáshoz riasztották hétfőn este a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat a szabolcsi megyeszékhelyre, az Orgona utcába, ahol egy darab egy colos gázcsonkból anyagfáradás miatt szivárgott a gáz. A tűzoltók csőszorítóval a szivárgást megszüntették és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

Kisebb területen a száraz aljnövényzet gyulladt meg hétfőn délelőtt a 38-as számú főút mellett, Rakamaz külterületén. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóegységeknek beavatkozniuk Tisztabereken, Penészleken és Nagycserkesz határában is, személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete és a hozzáépített faszerkezetű melléképület teteje hétfő délelőtt Nyírtelken, a Dózsa György utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők rokonokhoz költöztek. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják. 

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy kisvárdai családi ház egyik szobájában hétfő délután, a Munkás utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 


Dóka Imre tű. főhadnagy
megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700