Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 12:36

Autófeltörőt értek tetten a rendőrök - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. Barnabás 34 éves nyíregyházi lakos ellen.

rendorauto1

A férfit rendőrök érték tetten 2018. május 20-án 1 óra körül Nyíregyházán, miután kinyitott egy parkoló gépkocsit és abban értékek után kutatott. A rendőrök megzavarták és a gépkocsi közvetlen közelében elfogták. A járműből eltulajdonítani kívánt tárgyakat a gépkocsi mellé a földre dobta. A nyomozó hatóság T. Barnabást gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták K. István 22 éves kántorjánosi lakost 2018. május 20-án. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.  


A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves tiszalöki fiú ellen. A megalapozott gyanú szerint a fiú egyik rokona házába surrant be 2018. május 20-án, és onnan arany, ezüst és bizsu ékszereket, valamint egy telefontöltőt tulajdonított el. A rendőrök a fiút gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették.


A vállaji közúti határátkelőhelyen személygépkocsival jelentkezett kilépésre egy román állampolgár 2018. május 20-án 12 óra 30 perckor. A rendőrök megállapították, hogy a 44 éves külföldi által vezetett svájci hatósági jelzéssel ellátott Toyota Rav 4 típusú gépkocsi egyedi azonosítóit meghamisították, valamint a forgalmi engedélye is valótlan adatokat tartalmaz és a Schengeni Információs Rendszer adatai alapján a gépkocsit az olasz hatóság körözi. A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a sofőrt előállították és a gépkocsit lefoglalták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280