Nemzeti konz csaladok 1200x150

Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Dec 15, 11:24

Visszakapta az ellopott kerékpárját a tulajdonos

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves nyírbátori és egy 32 éves nyírpilisi lakos ellen.

022 5

A férfiak 2018. szeptember 21-én egy nyíregyházi társasház lépcsőháza mellől eltulajdonítottak egy lakattal lezárt kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és 2018. november 5-én elfogták a feltételezett tetteseket. A rendőrkapitányságra előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozóknak a 32 éves nyírpilisi férfi beismerte, hogy a lopott kerékpárt még aznap eladta a nyírbátori piacon egy ismeretlen férfinak. A rendőrök a biciklit az eljárás során megtalálták, lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak nem először kerültek a rendőrök látókörébe.

Néhány nappal a bűncselekmény elkövetést megelőzően egy nyíregyházi oktatási intézmény területén lévő kerékpártárolóból tulajdonítottak el két biciklit, amiért korábban szintén gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két férfi szabadlábon védekezhet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

NMF MobFiz AUTOPALYA 700x700

Nemzeti konz csaladok 700x700