Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 18, 21:08

Visszakapta az ellopott kerékpárját a tulajdonos

  • Közzétéve Kék hírek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 30 éves nyírbátori és egy 32 éves nyírpilisi lakos ellen.

022 5

A férfiak 2018. szeptember 21-én egy nyíregyházi társasház lépcsőháza mellől eltulajdonítottak egy lakattal lezárt kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és 2018. november 5-én elfogták a feltételezett tetteseket. A rendőrkapitányságra előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozóknak a 32 éves nyírpilisi férfi beismerte, hogy a lopott kerékpárt még aznap eladta a nyírbátori piacon egy ismeretlen férfinak. A rendőrök a biciklit az eljárás során megtalálták, lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak nem először kerültek a rendőrök látókörébe.

Néhány nappal a bűncselekmény elkövetést megelőzően egy nyíregyházi oktatási intézmény területén lévő kerékpártárolóból tulajdonítottak el két biciklit, amiért korábban szintén gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két férfi szabadlábon védekezhet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280