Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 24, 7:12

Országos hírek

Az átjelentkezéssel szavazók voksai nem "utaznak"

A június 9-ei önkormányzati választáson átjelentkezéssel szavazók nem a lakóhelyük, hanem a tartózkodási helyük jelöltjeire szavazhatnak, ez pedig azt jelenti, hogy az országgyűlési választással ellentétben nem lesznek "utazó voksok".

valasztas

Szerdán munkaszüneti nap a rendőrségen

Április 24-e a rendőrség állománya számára – Szent György nap alkalmából - munkaszüneti nap, ezért a vármegyei (fővárosi) rendőr-főkapitányságokon, a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken ezen a napon az ügyfélfogadás szünetel.

0 rendor police logo 65

Marad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében is

Április utolsó hetében is változékony, a megszokottnál hűvösebb idő várható. A hét elején még többfelé kell esőre és erős, olykor viharos szélre számítani, majd felszakadozik a felhőzet, és jellemzően gomolyfelhős, napos időre van kilátás, néha erős széllel, miközben lassú melegedés kezdődik és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.

szeles idő tavasz ősz

Tortellinit hívott vissza a SPAR

Nem jelölt allergén (földimogyoró) jelenléte miatt a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta és a forgalomból is kivonta a Spar Veggie spenót-kesudió tortellinit - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szombaton az MTI-vel.

sparveggie

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280