MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 29, 6:57

Beragadt a Tarpa a hatodik helyre, az U19 csapata veretlenül áll a tabella élén

  • Közzétéve Sport hírek

A 45. hét a Tarpa SC életében, kihagyott lehetőségek, de összességében pozitív a mérleg:

U 19 fényképA Tarpai U19-es csapat 102-7 gólaránnyal, hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát

Az NB II U-15 és U-14 Csapataink az elmúlt héten rögtön két Bajnoki Fordulót is bonyolítottak:

- Szerdán a szomszéd Fehérgyarmat csapatait fogadták és a papírformának megfelelően mindkét csapat begyűjtötte a 3 pontot. Az U-15: 3:0, az U-14 5:2 arányban győzedelmeskedett.

- Vasárnap a DEAC vendégeiként Debrecenbe látogattak. Sajnos nem éltünk a lehetőséggel, a közel azonos játékerőt képviselő házigazdákat nem sikerült két vállra fektetni. A csapataink magukon hordozták a hétközi mérkőzés és a hosszú utazás fáradalmait. Még büntetőt is hibázva elment a 6 pont. Az U-15 6:2, az U-14 3:2 arányban maradt alul ellenfelével szemben.

A Megyei U-14-es Csapatunk pénteken a Fényeslitke hasonló korú csapatát fogadta. Veréczi Erik és Kovács Alfonz edzőpáros gardírozta közösség folytatva a jó sorozatot, magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, ezzel a középmezőny élén, az ötödik helyen várják a szezon utolsó mérkőzését: a Papra tett kirándulást.

A Megye I. Bajnokság hazai mérkőzést hozott. Az egyre jobb teljesítményt nyújtó Tuzsériakat fogadtuk.

Az U-19 Csapatunk jó hangolta a versenynapot. Megnyirbált, 6 kezdő játékos hiányával pályára lépő csapatunk tisztességgel helytállt. 4:1 arányú győzelmével továbbra is veretlenül haladnak a bajnokság élén. A kispadon újra Rozman Sándor dirigált. Reméljük, a csapata sikere segíti a mielőbbi felgyógyulását.

U 19 tabella

A Felnőtt Csapat a biztos pontbegyűjtésre ballanszírozott. Persze a vendégek is hasonló szándékkal érkeztek, vagy legalábbis 1 pontra hajtottak.

A mérkőzés első részében akár el is dönthettük volna a pontok sorsát, de sorra kimaradtak a helyzeteink. Majd a kiegyenlítődött játékban több, mindkét kapu előtt alakult ki helyzet. A jég egy ígéretes támadásunk közben vétett vendég szabálytalanság után megítélt 11-es értékesítésével tört meg. Megszereztük a vezetést, ami végül is győzelmet hozott.

Bár a játék további részében kemény csata folyt, még tettlegességre is sor került. A vendégek 10 játékossal fejezték be a mérkőzést. Számunkra a lényeg: megvan a 3 pont, s ezzel változatlanul már hetek óta, a számunkra immár bűvös: 6. helyen posztolunk.

A szomszédvár Vásárosnamény Mándoki botlásának következtében 1 pontra felzárkóztunk. Az őszi, szezonzáró mérkőzését jelentő Nagyhalászi esetleges pontszerzés krém lehet a tortára.

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280