MK Zoldenergia konzultacio statik 1200x150 0320
Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Mar 28, 21:28

Tarpa-Vásárosnamény szomszédvári rangadó, igazi presztízsmérkőzés várható kuruchonban szombaton

  • Közzétéve Sport hírek

Az elmúlt hétvégi kényszerpihenőt követően ez a hét már meghozza a bekapcsolódási lehetőséget a Megye I Bajnokságba. Presztízs mérkőzés, több szempontból. A Tarpa - Vásárosnamény szomszédvári rangadó mindig komoly kihívás. Most sincs másként.

tarpa SC

Ősszel sikerült elhoznunk Naményból mind a hat pontot. A mostani szándékunk szerint pedig szeretnénk itthon tartani. Persze ehhez még a vendégeinknek is lesz hozzászólása, legalábbis ezt már előre jelezték. Remélhetőleg izgalmas összecsapásoknak, szép góloknak lehetünk szemlélői! Győzzön a jobb, vagy a jobb formában lévő csapat, Hajrá Bereg, Hajrá Tarpa! 

A Megyei I-es rangadón kívül további mérkőzések is színesítik a Tarpai hétvégét:

 -  Március 3-án, szombaton

18:00 kezdéssel Tiszakóród Tisztaberekkel randevúzik felkészülési mérkőzésen.

 -  Március 4-én, vasárnap

11:00 kezdéssel: Csenger - Pusztadaróc,

14:00 kezdéssel: Tarpa II - Gergelyiugornya, 

16:00 kezdéssel: Napkor - Vámosoroszi felkészülési mérkőzések.

Az eredetileg március 4, vasárnapra kiírt Megye III kezdés Tarpa II - Penyige egységes halasztással május 1, kedd 17:00 kezdéssel kerül megrendezésre. A mi pályánk és csapatunk alkalmas lett volna az eredeti időpontban való mérkőzés lebonyolításra, de a leendő ellenfelünk Penyige élt a szerintünk kissé oktalan halasztással. Emlékeztetőül: az őszi szezonban mi kezdeményeztünk módosítást velük, amit így utasítottak el: "Ők csak hétvégén az eredetileg kiírt időpontokban játszanak, hétközi mérkőzést nem, Aki nem tud ezen előírásoknak megfelelni, az miért nevezett be a bajnokságra." A következetességről csak ennyit: Hoppácska!

Tarpa SC

tarpa SC plakat nameny marc 3

 

MK Zoldenergia konzultacio statik 700x700 0320

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280