Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 19:20

Kisvarsányi és nyírmadai sportolók sikerei Jászberényben - 13 éremmel tértek haza

  • Közzétéve Sport hírek

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Magyar Sport Ju jitsu Szakszövetség szervezésében rangsorpontszerző bajnokság Jászberényben. A versenyen a King Cobra HKSE hét tanítványa indult négy versenyszámban (Duo Mix System, Fighting System, Ne Waza, és No Gi) és két korcsoport (U18 és U15) kategóriában.

kiraly 1

Az egész napos verseny nagyon eredményesen zárult összesen 13 érmet szerzett a csapat.

Duo Mix System: Szűcs Dóra - Rácz Róbert és Filep Zita - Kenderesi Dániel párosok indultak az 5 csapatos mezőnyben U18 MIX kategóriában. Zitáék végül a 3. helyezett csapat ellen is fölényes győzelmet arattak. Összpontszámuk alapján sajnos a 4. helyre rangsorolták őket. Dóriék a 2017es Magyar Bajnok csapatot utasították maguk mögé, így az 1. helyet szerezték meg.

Fighting System: Mindegyik csapattag indult. Szűcs Dóra 1. hely, Rácz Róbert 1. hely, Szabó Bence 1. hely, Jóni Csaba 1. hely, Filep Zita 2. hely, Kenderesi Dani 2. hely, Fábián Balázs egy korcsoportkategóriával feljebb 2. hely.

Ne Waza: Szűcs Dóra 1. hely, Rácz Róbert 1. helyezés, Filep Zita 2. hely, Fábián Balázs 2. hely, Jóni Csaba 2. hely. Szabó Bence 2. hely.

Ne Waza No Gi: Rácz Róbert sajnos ellenfél nélkül maradt, így nem versenyzett. Szűcs Dóra élete első No Gi meccsét élhette át, a tapasztalatok alapján vegyes érzelmekkel a 2. helyen állt a dobogón. Egyértelműen nem a „mi világunk” ez a kategória, így tapasztalatszerzésnek mindenképp megérte a nevezés.

kiraly 2

Összefoglalva minden versenyző kimagasló teljesítménnyel szerepelt a megmérettetésen, és hozták vagy még felül is teljesítették a vártakat, így ÓRIÁSI GRATUILÁCIÓ mindegyikőjüknek! Viszont nincs megállás hiszen holnaptól már az április 7.-ei Hungarian JU JITSU OPEN-re kell fókuszáljunk, hogy a lehető legjobb eredményt érhessék el a tanítványok.

Ezúton köszönet a SZÜLŐKNEK a segítségért, és szerepvállalásukért, köszönet TÁMOGATÓINKNAK, hogy az egyesület munkáját és ezáltal a gyerekek fejlődését jelentősen elősegítik. Köszönet a Kisvarsányi és Nyírmadai önkormányzatoknak.

Végszóként ki kell emeljem Szőke Gyula nevét és meg kell említsem az autóvezető szülőket, hiszen hősiesen és biztonságban juttatták haza a csapatot a szörnyű időjárásviszonyok ellenére. Óriási köszönet érte, a gyerekek mellett Ők volt a nap igazi HŐSEI!

Király Gergő, 1 kyu nihon tai/ju jitsu

King Cobra HKSE

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280