Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 19, 21:29

Vásárosnaményi származású az OTP Bank egyik reklámarca (videó)

  • Közzétéve Beregszem

Szabóné Herczeg Zsuzsa Éva, 29 éves, az OTP Bank Bartók Béla úti fiókjában dolgozik kb. másfél éve, prémium ügyfelekkel foglalkozik tanácsadóként. Előtte több szakterületen is kipróbálta már magát előző helyén, egy nagykörúti fiókban. Összesen öt éve dolgozik a bankban.

herczeg

Pénzügyi területre készült már a tanulmányai során is (közgazdász), ezért is választotta a bankot, illetve azért, mert szereti a változatosságot, nyüzsgést a feladatai során. Jelenleg is egyetemre jár munka mellett, levelező tagozaton. Szereti az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolatot, állandó ügyfelei életének jelentősebb eseményeit is figyelemmel kíséri (hol nyaralnak, gyerekek hogy haladnak az iskolában).

Energikus, kedves, fiatal munkatárs, kreativitását szabadidejében is kamatoztatja, speciális technikával (jobb agyféltekés rajzolás) fénykép minőségű rajzokat készít (ez köszön vissza a szereplésével készült banki reklámfilmben is).

otp

Ezen kívül érdekli a hagyományőrzés (beregi keresztszemes hímzésminták – itt egy egyesületnek is tagja), készített már textil-szobrokat is, táncolni is jár (tangózik) szeret karaokezni; igyekszik sok időt a barátaival tölteni, és férjével rendszeresen jár autós találkozókra is.

forrás:  nlcafe.hu 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280