Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 20, 6:15

Nőnapi meglepetés a Vásárosnaményi Liszt Ferenc Vegyeskar hölgyeinek

  • Közzétéve Kultúra

Már hagyományosnak mondható, hogy nőnap alkalmából a Vásárosnaményi Férfikar videoüzenetben köszönti a hölgyeket.

liszt

Az első ilyen videóüzenetet már megalakulások ötödik hetében küldték, akkor egy próbán vették fel a "Százszínű csokor" olasz népdal feldolgozását. A videó sikerétől felbuzdulva 2017-ben már profira bízták a felvételt, a Namény TV-től Cserepes Sándor készítette, és vágta meg az elkészült filmanyagot. Akkor a "Halleluja"-val köszöntötték a hölgyeket. 

Az idei, 2018-as nőnapra is készültek a férfikar tagjai, az "Éljenek a víg nők" eladása került ki a világhálóra, és több helyen is előadták élőben a jelenlévő hölgyek legnagyobb örömére.

A Vásárosnaményi Férfikar a maga bő 2 éves múltjával egyre több partnerséget alakított ki, de főleg a "nagy-testvér" az 52 éves múlttal rendelkező Liszt Ferenc Vegyeskarral ápolnak kiváló kapcsolatot. Persze ez nem véletlen, hiszen mindkét kórusnak Iványi Tamás a karnagya, valamint több férfi is énekel a vegyeskarban.

Csütörtök délután a vegyeskari hölgyek, a szokásos heti próbájukra érkezve mit sem sejtettek, milyen meglepetés várja őket, bár gyanús volt hogy a férfiak öltönyben vannak! A Vásárosnaményi Férfikar tagjai egy rövid előadással lepték meg a Liszt Ferenc Vegyeskar hölgyeit, amiről videofelvétel is készült:

 

 

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280