dfsdf >
Logo

MÁRTON - NAPI Libalakoma a Fenyvesben, Lukács István Oscar-díjas séf közreműködésével

Márton napi Libalakoma és gasztro-randevú Lukács István Oscar-díjas séffel a Fenyves Szálloda és Konferencia Központban Baktalórántházán 2019. november 11.-én!

fenyves4

Az ételeket prezentálja Lukács István séf úr valamint Kulcsár Ádám ( fenyves sous-Chef ).

Lukács István
fenyves5“Nagyon várom a találkozást a Fenyves csapatával és konyhájával, sok jót hallottam a körülményekről, a konyha modernségéről, a benne dolgozó kollégák precizitásáról. Mindig nagy öröm számomra, amikor a hagyományok, a hagyományos receptúrák találkoznak a mai kor elvárásainak megfelelő modernítással!

Remélem, nagyon sokan leszünk és egy igazi gasztronómiai élménnyel gazdagodnak a vendégek, akik aznap este a Fenyvest választják.”

fenyves3Kulcsár Ádám “Nagy megtiszteltetés, hogy én kaptam ezt a feladatot, hogy együtt dolgozhatok, gondolkodhatok, ötletelhetek egy igazi Ikonnal, Lukács séffel, miközben irányítom majd belülről a kollégák munkáját!Kollégám Huszár Tibor séf úr nyugodtan készülhet a bocuse Magyar döntőjére.

Biztos vagyok benne, hogy vissza nem térő ízvilágot, egy igazi kulináris élményt biztosítunk majd, egy kitűnő ízvilággal elkészített, gyönyörűen megkomponált ételsort varázsolunk majd a vendégek asztalára!
Bízom benne sokan leszünk!”

fenyves2Krivács András
“Teljesen nyugodt vagyok attól, hogy a hagyományos vidéki gasztronómia és a modern köntösbe öltöztetett ételsor óriási élményt és örömet fog okozni mindnyájunk számára!
A vendég séf jelenléte, a konyhában dolgozó kollégáim odaadó munkája, a kiváló minőségű alapanyagok, a vendégcentrikus éttermi szakemberek mindent megtesznek, hogy ez ne csak egy átlagos nap legyen, hanem egy pozitív emlék, amelyet újra és újra szeretnénk élni, tapasztalni!

Azt mondja a népi bölcselet: aki Márton napon nem eszik, egész évben éhezik! Biztatom Önöket, válasszák most is éttermünket, ahol a hagyományok és a modern kor konyhaművészete randevúzik egymással!”

Asztalfoglalás: 0642/550-011

 

©2016 Három Határ Hírei. Minden jog fenntartva.