Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 8, 20:45

Országos hírek

Hamarosan indul a területvédelmi tartalékosok toborzása

A területvédelmi tartalékos rendszer keretét teljessé tettük, a következő feladatunk az építkezés, nemsokára nagyszabású toborzásba kezdünk - mondta a honvédelmi miniszter az MH vitéz Reviczky László 1. Területvédelmi Ezred csapatzászló-adományozó ünnepségén kedden Gödöllőn, a Szentháromság templomban.

godolo

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi. Az Oktatási Hivatal (OH) a honlapján kora délelőtt azt írta, hogy matematikából középszinten 1140 helyszínen 69 047 vizsgázó (közülük 2043 fő angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb vagy szlovák nyelven), emelt szinten 119 helyszínen 6616 vizsgázó (közülük 152 fő angol, francia, horvát, német, orosz vagy spanyol nyelven) tesz érettségi vizsgát.

matek

Debreceni kolbászokat hívott vissza az Auchan

Nem jelölt allergén jelenléte (szója) miatt az Auchan Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta a forgalomból az "Auchan Kedvenc csemege debreceni, 300 g és Auchan Kedvenc csípős debreceni, 300 g" terméket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

debrecenia

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280