Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Most az állatokon is segítenek a nyírségi motorosok

  • Közzétéve Életmód

Nyír1Bikers motoros alapítvány az emberek többsége számára talán csak az év végi motoros Mikulás felvonulásuk, és az azt megelőző gyűjtésünk a legismertebb, de tudni kell, hogy lehetőségeikhez mérten, egész évben segítenek minden rászoruló gyermeken, családon. 

motoros2

Mivel az állatokat nagyon szeretjük, ezért idén egy hosszabb, szervezettebb projekt keretében, most őket célozzuk meg. Természetesen közben az emberekről sem feledkezünk meg - mondta el Malakuczi Róbert, a Nyír1Bikers Motoros Alapítvány elnöke

Az Operatív Törzs részéről meghozott, korlátozó intézkedések nekünk sem tesznek jót, hiszen minél kevesebb a támogatónk, annál kevésbé tudjuk segíteni a rászorulókat. Mindezek a rendelkezések az állatvédők munkáit is érintette, több önkéntes állatvédő és szervezet esett el jelentős anyagi támogatásoktól.

A Nyír1Bikers Motoros Alapítvány hatásköre megyei szintre terjed ki, ezért úgy döntöttünk: segítünk a bajbajutott, Szabolcs megyei állatvédőkön. Úgy tervezzük, hogy idén minden hónapban két jelöltünk lesz, akiket támogatni szeretnénk.

Március hónapban Nyíregyháza egyik legaktívabb állatvédőjét, Földi Andreát, illetve az Ibrányban megalakult, még gyerekcipőben járó A Hangtalanokért Állatvédő Egyesületnek szeretnénk segíteni. A jelöltek elmondták, mi mindenre lenne szükségük a további munkájukhoz, amiről egy listát is írtunk és a Facebook oldalunkon posztoltunk:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1371249249902835&id=901310026896762

Pénzt (egyelőre) nem gyűjtünk, de aki támogatni szeretné a munkánkat, az minden információt megtalál oldalunkon, ami az utaláshoz szükséges.

Minden segítséget megköszönünk, hiszen egy megyei szintű összefogást szeretnénk megvalósítani.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280