Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Nov 16, 20:50

Országos hírek

Fokozatos lehűlés várható a hétvégén

A hétvégén is folytatódik a száraz idő, vasárnap estig nem várható csapadék. Emellett fokozatos lehűlésre kell készülni. A hét végére már 10 fok alatt alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

zuzmaraillusztráció ©Pölcz Klaudia

A fúrt kutak tulajdonosainak egyelőre nincs teendőjük

Amíg a fúrt kutak legalizálására vonatkozó eljárásrendjét rögzítő jogszabály nem jelenik meg, addig a tulajdonosoknak semmilyen kötelezettsége nincs. A korábbi moratórium-határidőt két évvel meghosszabbító jogszabályt heteken belül elfogadhatja az Országgyűlés.

csap

Változékonyabb, de továbbra is enyhe idő várható a héten.

A napsütés mellett többször várható eső, kissé mérséklődik a szokatlan meleg, de továbbra is többfelé lesznek 20 fok közeli értékek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. 

idojaras kisvarsany oszKisvarsányi ősz ©Bodnárné Varga Éva

Második világháborús arzenált találtak Somogyban

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának felkérése alapján a rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársai segítségével három személyt fogtak el, akik engedély nélkül fegyvereket és lőszereket tartottak két kaposvári és egy bárdudvarnoki ingatlanban.

DSCF1782

  • Írta: Bodnárné Varga Éva
  • Kategória: Országos hírek
  • Találatok: 155

EMMI CsaladokEve STATIKBANNER nov 700x700 gif