Bejelentkezés
Frissítve: 2018 Mar 24, 13:38

Országos hírek

Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját az NVB

Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdán. Az egyik a magyarországi szavazásra, a másik  a levélben szavazásra készült. A szavazólapokon 23 pártlista neve szerepel.

Nagyobb méretért kattintson a képre!

szavazolap minta1

A legszebb konyhakertek program felhívása

PROGRAMFELHÍVÁS!
Kovács Szilvia ötletgazda - Karcag város alpolgármestere - „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos programban való részvételre hívja fel Magyarország valamennyi településének Önkormányzatait/Szervezeteit/Egyesületeit!

legszebbkonyhakertek2

  • Írta: Bodnárné Varga Éva
  • Kategória: Országos hírek
  • Találatok: 76

Mától egyszerűbb és gyorsabb a csok igénylése

 Budapest, 2018. március 15., csütörtök (MTI) - Mától egyszerűbb és gyorsabb a családi otthonteremtési kedvezmény, a csok igénylése, és még több család számára elérhető lesz.

  • Írta: Bodnárné Varga Éva
  • Kategória: Országos hírek
  • Találatok: 67

Levonulóban az influenza járvány, de a megyénkben még nőtt a megbetegedések száma

Az előző héten 17,6 százalékkal csökkent az influenzaszerű megbetegedés miatt orvoshoz fordulók száma; február 26. és március 4. között 56 800 beteg kereste fel orvosát az egy héttel korábbi 68 950-hoz képest - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma kórházhigiénés és járványügyi felügyeleti főosztályának legfrissebb, szerdán közzétett jelentéséből.

news 6526 torokgyulladas2

A hétvégén igazi tavasz lesz

A hétvégén előreláthatóan igazi tavasz lesz 15 Celsius-fok körüli maximumokkal, sőt vasárnap néhol a 20 fok sem elképzelhetetlen - emelték ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddi videójában. Ugyanakkor megjegyezték, hogy a jövő hét elején hidegfront érkezik.

IMG 4745 Golyahir