MFB lakossagi EH banner 1200x150px
Bejelentkezés
Frissítve: 2018 May 25, 16:12

Hírek külföldről

Európai Bizottság: május elseje nem csupán az elért eredmények ünnepléséről szól

Május elseje nem csupán a már elért eredmények ünnepléséről szól, hanem felhívja a figyelmet arra is, hogy a szociális piacgazdaság nem magától működik, szabályait folyamatosan a technológiai változásokhoz kell igazítani - írta a munka ünnepe alkalmából kiadott nyilatkozatában az Európai Bizottság foglalkoztatásért és szociális ügyekért felelős tagja.

eu eu

Megdöbbentő és felháborító a beregszászi református templomot ért támadás - közlemény

Megdöbbentő és felháborító a beregszászi református templomot csütörtök hajnalban ért támadás, amelynek során ismeretlen tettesek megrongálták a városközpontot ékesítő épület falát, "festékkel meggyalázva egy szent helyet" és a helyi magyar közösségi élet fontos központját - hangsúlyozta a Miniszterelnökség az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

b beregszaszi templom

Tehervagonban jött volna a cigaretta Magyarországra

Az ukrán belügyi szervek és a vámosok közösen ellenőriztek egy Magyarország, Eperjeske vasúti határátkelő felé tartó vonatszerelvén tehervagonjait Szalóka térségében. Az ellenőrzéshez cigaretta kereső kutyát is bevetettek.

szaloka

Pszichés betegségben szenvedett a német gázoló - hárman haltak meg

Nincsenek iszlamista terrortámadásra utaló jelek a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartományban fekvő Münsterben szombaton történt tömeges gázolás ügyében, a nyomozás első, előzetes megállapításai alapján az elkövető német - mondta Herbert Reul tartományi belügyminiszter szombat este az ntv német hírtelevízió beszámolója szerint.

mn© Fotó: AFP / dpa