Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 5:57

Nyílt nap a Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumban

  • Közzétéve Helyi hírek

Intézményünk, a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium 2021.10.20-án pályaválasztási nyílt napra várta az érdeklődőket, hogy közelebbről is bemutathassa a nagyközönségnek az intézményben oktatott szakmákat, képzési formákat.

csenger ady 02

A rendezvényre a helyi, Makovecz Imre Általános Iskola nyolcadik osztályos diákjai, valamint a környező települések, sőt távolabbi iskolák végzősei is ellátogattak azért, hogy betekintést nyerjenek az intézmény mindennapjaiba.

A megnyitón Barcsay István igazgató úr köszöntötte a résztvevőket, s tájékoztatta a következő tanévben indítandó képzésekről. Dr. Baloghné Tóth Natália igazgatóhelyettes asszony vázolta a nyílt nap programját, a szakmaszerzési lehetőségeket. A Csengeri járáshoz tartozó több mint száz általános iskolai tanuló, pedagógusok, igazgatók, szülők, vállalkozók, duális partnerek éltek a látogatás lehetőségével, s változatos élményszerű, interaktív bemutatókon vehettek részt.

csenger ady 01

Betekintést nyerhettek az oktatott szakmák rejtelmeibe, volt többek között rendészeti, fegyver, önvédelmi, elsősegély, masszázs, tűzoltósági, sport, gasztronómiai bemutató. Interaktív informatikai, robotikai, idegen nyelvi foglalkozás, illetve a kőműves, a burkoló, valamint a cipőkészítő szakma eszközeinek, gépeinek és munkafázisainak bemutatása is a program részét képezte.

csenger ady 05

A minden évben nagy népszerűségnek örvendő rendezvényen az érdeklődők megtekinthették a felújított kollégiumunkat, s az abban működő fitness termeket is.

csenger ady 07

A következő tanévben indítani kívánt szakok listája:

 Gimnázium:

- Idegen nyelv és informatika

Szakgimnázium:

-Pedagógia

Technikum:

- Rendészet és közszolgálat

- Sportedző (kézilabda és labdarúgás – leány és fiú)

Szakképző:

-  Pincér

- Szakács

- Pék

- Cipőkészítő

- Kőműves

- Burkoló

csenger ady 04csenger ady 03csenger ady 06

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280