Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Majdnem egy férfi életébe került a félrenyelt kifli Nyíregyházán

  • Közzétéve Helyi hírek

Majdnem az életébe került a kifli és a közöny-Levadászva tagunk életet mentett Nyíregyházán - írták az olvasói levélre hivatkozva a Levadászva csoport-Az Utca Hírcsatornája facebook oldalon

mentő riasztás

Augusztus 20-án dél körül egy férfi Nyíregyházán az Arany János utcán egy kiflitől majdnem megfulladt. Az akkor már eszméletlen és életjeleket nem mutató férfire az Arany János utcán Kőrizs Ádám figyelt fel.

Az emberek átmentek a másik oldalra, vagy átlépték, pedig vérzett is . Levadászva tagunk viszont nem ment el az eset mellett. Egy közelben lakóval rögtön segítséget nyújtott.

A segítő kesztyűt és fakanalat hozott, Ádám közben értesítette a mentőket. Az eszméletlen férfi szája tele volt kiflivel amit sikerült eltávolítani. A szabad légutak és a mentők kiérkezéséig Ádám szívmasszázst alkalmazott. Barátunk majd a mentők megfeszített munkája aztán szerencsére sikerrel járt. Az ember túlélte, a csaknem kölyökkorától ismert barátom pedig HŐS lett! Mindenkinek köszönet a helytállásért! - írták az oldalon

Hogy barátunk mennyire küzdött ismeretlen embertársáért, az a csatolt fotón látható pulzusadatokból is jól látható!

300786546 497251929072060 8975475242437827751 n 

Tény, hogy nem vagyunk mindannyian képesek erre, de a minimum elvárható, hogy a mentőket értesítsük Minden ilyen esetben! Tegyük meg! Különbözzünk azoktól akik minden és mindenki mellett elmennek csak!!!

facebook.com/levadaszva

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280