Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 4:54

A balesetek péntekje volt a tegnapi esős nap - katasztrófavédelmi hírek

  • Közzétéve Helyi hírek

Az úttestről lesodródott, fának ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi péntek délután a 4102-es számú úton, a 14-es kilométernél, Napkor közelében.

napkor 2fotó:frissmedia.hu

A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A balesetben a jármű vezetője sérült meg.


Tolatás közben árokba csúszott egy munkásokat szállító autóbusz péntek délután Csengerben, a Tisza utcában. Személyi sérülés nem történt. A forgalmi akadályt képezett járművet a helyi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével visszavontatták az útra.


Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat hajnalban Nyíregyházán, a Kemecsei út és a Fürdő utca kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a forgalmi akadályt megszüntették.


Két személygépkocsi és egy mikrobusz ütközött össze péntek délután a 4-es számú főúton, a 313-as kilométernél, Ajak közelében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő
SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

frissmedia.hu fotói a napkori balesetről:

napkornapkor 1napkor 2napkor 3napkor 4

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280