Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 8, 5:49

Petárda és cigaretta Beregsuránynál, kábítószer Záhonynál

Petárdát és cigarettát próbált becsempészni az országba egy ukrán férfi Beregsuránynál, míg Záhonynál marihuánagyanús anyagot találtak a pénzügyőrök egy mikrobuszban.

zahony nav drog petarda cigaretta 006

Beregsuránynál mintegy 800 petárda és 200 doboz cigaretta került elő egy ukrán férfi autójából. A sofőr ideges viselkedése keltette fel a pénzügyőrök gyanúját. A pirotechnikai anyagot a csomagtér és a hátsó ajtók kárpitja alá rejtették.


Záhonynál kétes csomagot találtak a pénzügyőrök egy Olaszországba tartó ötfős társaságnál, a csomagok átható illata keltett gyanút.

Az utasok állítása szerint egy barátjuk megbízásából szállították a küldeményt, a doboz tartalmát azonban nem ismerték. A megcímzett csomagban talált különböző növényi részekre a cannabis-teszt pozitívan reagált.

A petárdát, a cigarettát és a 230 gramm kábítószergyanús anyagot a pénzügyőrök lefoglalták, és kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

zahony nav drog petarda cigaretta 000zahony nav drog petarda cigaretta 001zahony nav drog petarda cigaretta 002zahony nav drog petarda cigaretta 003zahony nav drog petarda cigaretta 004zahony nav drog petarda cigaretta 005zahony nav drog petarda cigaretta 006zahony nav drog petarda cigaretta 007zahony nav drog petarda cigaretta 008

Magyar Norbert, sajtóreferens

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280