Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 19, 9:35

Közeledik Kristóf műtétjének időpontja - Köszönetnyilvánítás!

  • Közzétéve Helyi hírek

Kedves barátok ismerősök és ismeretlenek, lassan itt a szeptember hetedike, Kristóf prágai műtétjének időpontja. Ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni annak a sok jó embernek akik hozzásegítettek hogy a műtét megvalósuljon.

kristof1 horz

Nagyon bízunk benne, hogy ezzel a beavatkozással végre úgy fog Kristóf járni mint a többi vele egykorú gyerek, és hogy az álma valóra váljon, tudjon biciklizni, focizni. 

Külön szeretném megköszönni a segítségét a Kelet Magyarország napilapnakSzakszonné Katikának és Szakszon Imrének a TV2 munkatársainak, Szabolcs Online szerkesztőinek, akiknek segítségével több emberhez eljutott Kristóf problémája, és rengeteg segítő emberre talál.

Óriási köszönet Magyar Péternek, Liba Anitának, a vásárosnaményi Spar szupermarket dolgozóinak, valamint a Kovàcs Műhely tulajdonosának és dolgozóinak a gyűjtést. Köszönet illeti Biró Bertalant és feleségét Szilviát, és a Tégy Jót Alapitvàny munkatársait önzetlenségükért!

Köszönjük egy ismeretlen ismerősnek, aki sokat segített és az összes orvosi dokumentumokat és kinti teendők elintézésében, valamint a magyarra fordításban.

Végül, de nem utolsósorban köszönjük a rengeteg segítőnek, felajánlónak, támogatónak, akik segítségével Kristóf műtétje létrejöhetett.

Köszönjük szépen mindenkinek!

Morvai Rita

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280