Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 17:13

Jogosítvány nélkül vezettek Fábiánházán és Nyíregyházán, elfogás Csengerben - rendőrségi hírek

  • Közzétéve Kék hírek

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 25-én Fábiánházán vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

0 szabolcspolice

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök az 52 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2022. április 25-én Nyíregyházán egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy az 52 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 39 éves csengeri lakost 2022. április 25-én. A rendőrök megállapították, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280