Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 25, 8:04

Megalakult az Emberi Hang díjátadó kuratóriuma - ön is jelölhet a díjra érdemes embert!

A 2017.  évben is megrendezésre kerülő Emberi Hang díjátadó kuratóriuma a tegnapi napon megalakult.

15991702 1190398381008689 531899548 oA 2016-os Emberi Hang díjak Fotó:Napsugár Anna

A kuratórium tagjai Némethné Győry Mária reiki nagymester, Jalcs Irén író, Blazsej Balázs vállalkozó és a díj alapítója Patak Gábor Gaba voltak eddig. Idén Nova Brigitta kitűnő énekesnő is meghívást kapott a kuratóriumi munkákra, amit örömmel elfogadott.

A kuratórium folyamatosan bővül minden évben. Így szélesítve a díj ismertségét és  az esetleges díjazottak körét.

Az Emberi Hang díj célja, hogy értékelje a tolerancia, béke, szeretet és a humanizmus mezsgyéjén járó, ezen emberi alapelvek szerint élő személyek munkásságát. 

Január 15 és április 30-a között lehet elküldeni az ajánlásokat, hogy kit szeretnének jelölni a negyedik díjátadón. A szervezők a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják a jelöltek névsorát, de bármelyik kuratóriumi tagnak is elküldhetik a facebookon, mert a közösségi oldal egyre jobban terjed és hatalmas reklámfelület lehet egy ilyen díj számára is.

Az említett időintervallumban az alapító valamennyi eddig díjazottat is felkeres, hogy ők kiket ajánlanak. 

Segítse a kuratórium munkáját azzal, hogy jelölteket küldenek névvel és némi információval, hogy tudják, hogyan élnek az említett jelöltek "Emberi hangos" módon.

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280