Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 27, 4:54

Hosszabb kihagyás vár Lászlop Alexandrára, a Fatum-Nyíregyháza válogatott játékosára

Fáradásos törés miatt hosszabb kihagyás vár Lászlop Alexandrára, a női röplabda Extraliga alapszakaszában ötödik helyen végzett Fatum-Nyíregyháza válogatott játékosára.

laszlop alexandra

A klub közösségi oldala hétfőn számolt be róla, hogy áldozattal járt szombaton a MÁV Előre Foxconn elleni siker. A csapat masszőre, Bekecs Sándor elárulta, a centernek már volt panasza régebben a lábfejében az egyik csontra, ezúttal erősebb volt a fájdalom és kisugárzott a vádlijáig. A röntgen ugyan nem mutatott ki komolyabb elváltozást, de a hétfői MRI-vizsgálat alapján felállított diagnózis szerint fáradásos törés van Lászlop lábában.

"Egyelőre nem tudom még pontosan, hogy mennyit kell kihagynom. Sajnos a járás során is fájdalmat érzek, most egyeztetek majd az orvosokkal, hogy mi a teendő" - mondta Lászlop.

A bejegyzés kiemelte, amennyiben hosszabb időt kell kihagynia Lászlopnak, a szövetség engedélyével az átigazolási időszak lejárta után is szerződtethet játékost a klub, de nem könnyű ilyenkor a piacon megfelelő embert találni, és bíznak a center mielőbbi felépülésében.

A szombati találkozót, amely az alapszakasz utolsó mérkőzése volt, a Nyíregyháza kétszettes hátrányból fordítva nyerte meg. A negyeddöntőben a két együttes egymással találkozik.

-MTI-

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280