Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 15, 6:10

Minőségi aromaterápiás, kézműves termékek elérhető áron

  • Közzétéve Életmód

Kézműves szappan, minőségi fürdősó, aromaterápiás termékek széles választékát találhatod a webshopokban vagy a boltok polcain. A valóban egészségtudatos és környezetbarát termékek azonban jellemzően kevésbé illatoznak és nem olyan esztétikusak, mint a tucatszám gyártott társaik. Van azonban olyan webshop, ahol a minőségi kézműves aromaterápiás termékek nem csupán környezetbarátak, de igen illatosak, ráadásként még csábítóan színesek is. Hogyan lehetséges ez?

12

Az Erinnie webshopban kapható termékek készítésekor nem szintetikus illatanyagokat használtak, hanem gyógynövényekből kivont, 100%-os tisztaságú illóolajokat, így minden kézműves szappan, fürdősó vagy éppen fürdőbonbon nemcsak kellemes illatot áraszt, de jótékony hatással van bőrünk egészségére is. A kézműves szappanok mindegyike például magas E-vitamin tartalmú, antibakteriális és bőrnyugtató hatású olívaolajjal készült szappan, különböző illóolajokkal illatosítva. A színes és illatos termékek amellett, hogy környezetbarátak, vegán termékek is, ami azt jelenti, hogy a termék semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Az Erinnie termékei állatkísérlet-mentes kézműves műhelyekből származnak, mert a tulajdonosok számára nem csak a környezetvédelem, de az állatvédelem is fontos szempont volt a termékpaletta kiválasztása során.

A színes, illatos termékeken kívül találhatunk még az Erinnie webshopjában 100%-ban szójaviaszból készült, környezetbarát, feliratos szójagyertyákat, amelyeket szintén illóolajjal illatosítottak a kellemes aromaterápiás élmény eléréséhez. A szójagyertyák mellett gyógynövényekből készült füstölőket és füstölőkúpokat is találunk a shopban, amelyek illata nem túl erős, nem irritáló, hanem inkább kellemesen lágy.

Aromaterápiás masszázsolajok tiszta illóolajokból

Aki az aromaterápiás masszázsra esküszik, az is megtalálhatja a kedvenc masszázsolaját vagy éppen illóolaját a shopban, mert a magas minőségű, 100%-os illóolajak mellett olyan masszázsolajakat kínálnak, amelyek mindegyike tartósítószer, színezék és mesterséges illatanyag-mentes, kizárólag esszenciális illóolajak keverékei alkotják, amelyek szőlőmagolajban vannak hígítva.

13

Az aromaterápiás termékek mellett nagy népszerűségnek örvendenek levendulás dekorációs termékeik, amelyeket a hagyományos levendulával töltött zsákok ihlettek, de a piacon kapható tucat termékek helyett sokkal dekoratívabb, vintage jellegű külsőt kaptak, jóval nagyobb méretben, mint a már megszokott kis levendula zsákocskák, amelyeket szinte minden levendulás boltban megtalálunk. A nagyméretű, tisztán levendulával töltött vintage stílusú szívecskék igen jól mutatnak egy romantikus stílusú enteriőrben, de az ágyunk fölé akasztva nemcsak dekoratívak, hanem nyugodt, pihentetőbb alvásban is segítenek.

Gyógynövények nagy kiszerelésben

Az Erinnie webáruházban a gyógynövényeket nem csak a termékekben felhasznált módon kínálják, hanem nagy kiszerelésben szerezhetünk be tőlük szárított és tisztított gyógynövényeket, így akár mi magunk otthon is készíthetünk a felhasználásukkal házi kozmetikai szereket, szappant, fürdőbombát vagy éppen gyógyteák keverékét. Ráadásként ezeknek a nagy kiszerelésű gyógynövényeknek az árai igen kedvezőek.

Jó hír, hogy a webshop idén júliustól már a környező országokba is szállít, így bátran rendelhetsz nem csak Magyarország területéről is!

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280