Bejelentkezés
Frissítve: 2024 Apr 28, 21:21

Chillagászat - hullócsillag les Bátorligeten 2022. július 29-én

  • Közzétéve Életmód

Egyéni kezdeményezésre, egy új hagyományteremtésre várják az érdeklődőket 2022. július 29-én Bátorligetre. Nincs megkötve életkor, létszám, csupán a rendre kell figyelni, tájékoztatták oldalunkat a szervezők, többek között Alesenszki Roland.

294052742 1397533177392265 8919708942869728343 n

"Szombat délutánra nagy viharokat jósolnak erre a modellek, illetve esti csapadékot. Így a programunk egy nappal hamarabb, pénteken kerül megrendezésre."

Kellemes, és igazán közösségi programnak ígérkezik ez a kis esemény. 19 óra 45 perctől már lehet gyülekezni a Bátorligeti Nagy-Legelő melletti részlegen, aki pedig szeretne a drónvideóban benne lenni, feltétlen Napnyugta előtt kell érkezzen. Az est fénypontja mégis ezután lesz, hiszen kezdetét veszi a Chillagászat. 

A projekt lényege: Legjobb, ha viszel egy lepedőt, amin hanyatt lököd magad, nézed a világvégtelent. Eltávolodsz a hétköznapi gondjaidtól, a sok szürkeségtől. Ha kedved tartja, nyugodtan belenézhetsz a távcsövekbe, amiből nem lesz hiány, és együtt leplezhetitek le a Galaxisok át, csillagkettősöket. Visíts fel, ha hullócsillagot látsz, ha pedig harminchat sikerül megszámolni, ajándék kabalát is kaphatsz. Lehet menni akár egyedül, akár csapattal, családdal - sőt, ha egy igazán romantikus randit szeretnél a barátnődnek, vidd el a Bátorligeti tejút alá, ahol a szervezők gondoskodnak a chilles hangulatról. 

Joggal gondolkodhat el mindenki, hogy mit jelent az a "chilles hangulat"?! A szervezőtől kérdeztük, hogy mit kell tudni erről az estéről, aki meglepő invitálással regélt: 

"- Nem hiába lett egy csavart név megadva, ugyanis a főcím sokkal többet rejt, mint amit sejteni lehet. A" chilles hangulat" alatt azt értjük, (képzeld el) hogy fekszel, nézed a csodaszép égboltot, a háttérben egy ideig kellemes, lágy zene szól. Hallani a gyerekek halk suttogását, az érdeklődők kérdéseit, amire a házigazdák válaszolnak. Felsikít valaki, aki egy hatalmas hullócsillagot lát. Élvezni a kellemes hőmérsékletű időt, majd hallgatni a természet élővilágát. Azt csinálsz amit szeretnél, csak a rend betartása a felelősséged. Nincs megkötve hogy mikor jössz, és az sem, hogy mikor mész. Gyere, engedd el magad, lásd milyen aprók vagyunk. Szabadulj egy kicsit el, és fogadd el az égbolt ajándékát, láss hullócsillagot, élj át egy felejthetetlen estét, köttess barátságokat, nevess, ne gondolj a tegnapra. "

A szervezők segítenek az útbaigazítással kapcsolatban, ugyanis ki lesz jelölve a helyszín. Ki lesz táblázva is, könnyen megtalálható.

Ez a kezdeményezés egyébként eddig ismeretlen volt ebben a formában. Voltak táborok, rendezvények, de ilyen formájú közösségépítő projekttel nem lehetett találkozni. A rendezvény látogatása természetesen díjmentes.

Várnak mindenkit nagy szeretettel a szervezők. 

chillagászat

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280