Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 18, 7:30

Készítsen barbecuet kerti grillsütővel

  • Közzétéve Életmód

A grillezés és a kerti sütés az egyik legnépszerűbb nyári ételkészítési mód, legyen szó húsról, halról vagy zöldségről. Ez egy családi, baráti vagy társasági összejövetel része, és gyakran jó italok és különféle játékok és szórakozás kíséretében zajlik. Ha szeretnénk egy ilyen partit szervezni, a főzőtudomány és a megfelelő alapanyagok mellett szükségünk lesz egy jó kerti grillsütőre is.

gril 11

A megfelelő minőségű kerti grill kiválasztása nem kell, hogy bonyolult legyen. Vásárlás előtt el kell döntenünk, hogyan szeretnénk használni a grillsütőt, mennyi ételt szeretnénk egyszerre megsütni, milyen hőforrást preferálunk, esetleg alkalmanként szeretnénk valamit füstölni is...

Gáz- és lávagrillek
gázgrill többféle változatban kapható, kezdve az egyszerűbb és olcsóbb változatokkal, mint például a Campingaz EXPERT BASIC lávagrill két alumíniumozott acélból készült lapos égővel, amelyek lehetővé teszik a független grillezést a grill felén vagy a teljes felületén.
Ebben a választékban megfontolandó a luxus kategóriájú Campingaz 3 Series Woody LX kontaktgázgrill is, amely három rozsdamentes acél csőégővel és akácfa szerkezettel rendelkezik.A grillezőfelület egy öntöttvas grillezőlapra és egy Culinary Modular rostélyra oszlik, így könnyen elkészíthetők a pizzák, pácolt baromfi, paella és egyebek. A grillserpenyő egyes részei eltávolíthatók és mosogatógépben moshatók.
A BBQ-Bull® "Bern" grill ideális grillezéshez. Rozsdamentes acélfedéllel és festett fém tárolófelületekkel és lábakkal rendelkezik. Előnye a kiváló mobilitás, mivel beépített görgőkkel rendelkezik.

Faszenes grillek
faszenes grillek a leggyakrabban használtak közé tartoznak, és nem csak az alacsonyabb áruk miatt. A faszén az ételeknek egy kis füstös ízt kölcsönöz, amit sokan nagyon kívánatosnak tartanak. A Campingaz grillek éppen a megfelelő ízvilágot adják az ételeknek. Kiváló faszéngrill kétségkívül a füstölővel ellátott Locomotive BBQ-Bull®, amely lehetővé teszi a közvetlen és közvetett grillezést, valamint a füstölést.

Grillezés és barbecue
A grillezés forró parázs fölött, magas, kb. 200°C-os hőmérsékleten történő gyors elkészítés. A húst a grillezés előtt legalább három órán át, de lehetőleg egy éjszakán át hagyja pihenni a kiválasztott pácban.
A barbecue ezzel szemben a hús hosszú, lassú elkészítése füstben, alacsony, legfeljebb 150 °C-os hőmérsékleten. A hús nem a parázs fölött, hanem azon kívül fekszik. Lényegében egyfajta füstölés forró füsttel. A nagy húsdarabok, például az egész sertés, különösen jól elkészíthetőek így.

Sem a barbecue, sem a grillezés nem való a türelmetlen embereknek. A megfelelő grillen és a mi főzőtudományunkon múlik, hogy az eredmény ne kiszáradt húsdarabok, hanem jól átsült, szaftokkal teli hús legyen. Válogasson kedvére a www.hawaj.hu webáruházban széles választékunkból.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280