Bejelentkezés
Frissítve: 2024 May 20, 21:36

Kisteherautós és BMW-s kakaskodott büntetőfékezéssel az M3-as autópályán

November 7-én készült az a videofelvétel az M3-as autópályán, amit ma reggel osztott meg a Budapesti autósok közössége youtube oldal.

bunti 3

Két autós kakaskodás látszik a videón, amikor is egy siető BMW-s próbálja letolni az útról az előtte az előzést éppen befejező kisteherautóst. 

A kisteherautó sofőrje a lehető legrosszabbat tette, mint amit lehet, hogy rendreutasítsa a mögötte jövőt ahelyett hogy minél hamarabb kihúzódott volna jobb oldalra, inkább befékezett. Az akció "sikeres" volt, mert a BMW-s majdnem belement hátulról.

bunti 1

Természetesen a "kontrabünti" sem maradhatott el, miután a kisteherautó kisorolt jobb oldalra, a BMW-s (elfelejtve hogy ő siet) bevágott elé és szintén belefékezett, ezzel előidézve egy újabb balesetveszélyes helyzetet.

bunti 2

Hogy ebben az esetben kinek volt igaza? Annak az autósnak, aki azért használja az autópályát, hogy minél hamarabb eljusson "A"-ból "B"-be, és ne azon kelljen rettegnie, hogy ilyen "miniháborúk" következménye miatt órákat álljon, és várja a rendőrök baleseti helyszínelésének, valamint a romok eltakarításának a végét.

 

Reklám: Tünde Esküvői Ruhaszalon az Univerzum Üzeltházban - Kattintson a képre!

tunde eskuvoi ruhak

 

336x280